In the conditions of Uzbekistan, the branches are cut at different lengths in accordance with the growth of the grape varieties and the branches (stronger branches are cut longer) leaving 6-8, 9-12, 12-15 buds on the branches.
№ | Author name | position | Name of organisation |
---|---|---|---|
1 | Gulyamov A.. | Боғдорчилик экинларини ишлаб чиқариш ва маркетинги бўйича координатор | Агросаноат мажмуи ва озиқ-овқат таъминоти соҳасидаги лойиҳаларини амалга ошириш агентлиги |
№ | Name of reference |
---|---|
1 | 1. Алехин К.К. Обрезка и формирование виноградных кустов. Тошкент, 2001. |
2 | 2. Абдуллаев Р.М., Мирзаев М.М., Набиев У.Я., Мирзаев Р.М., Аброров Ш., Бекчанов У. «Узум етиштириш ва майиз қуритишнинг замонавий технологияси». Тошкент, 2011 й. |
3 | 3. Жуков А.И. Перспективное формирование винограда // Журнал “Виноделие и Виноградарство”. Москва, Россия. №4. 2013.. |
4 | 4. Матузок Н.В. Инновационная технология возделывания винограда в неукрывной зоне.// “Виноделие и Виноградарство”.-Россия.№1 2010.-48 б. |
5 | 5. Темуров Ш. “Узумчилик”, Тошкент, 2002 й. |