176

  • Web Address
  • DOI
  • Date of creation in the UzSCI system 23-12-2019
  • Read count 155
  • Date of publication 09-06-2018
  • Main LanguageO'zbek
  • Pages284-287
Tags
Русский

В  данной  публикации  приводятся  технологические  процессы 
приготовления  джема  из  маркови,  рецептура  приготовления,  а  также 
результаты изучения правильно организованной работы и технологической схемы. 

Tags
English

This  article  shows  technological  processes  of  preparing  jam  from 
carrot,  its receipes, as well as establishing  the correct work schedule and  the results of 
the study of technological shifts. 

Tags
Author name position Name of organisation
1 Xudoyberdiev T.L. NamMTI
2 Mamajonova S.. NamMTI
Name of reference
1 Широков E.П., Полeгаeв В.И. Хранeниe и пeрeработка продукции растeниeводства с основами стандартизации. – М.: Колос, 2000.
2 Шeглов Н.Г. Тeхнология консeрвиролвания плодов и овощeй (учeбно- практичeскоe пособиe). – М.: Полeотин, 2002.
3 Додаев Қ.О., Маматов И. Консервалаш корхоналарини лойиҳалаш асослари ва технологик ҳисоблар. Ўқув қўлланма. Т.: “Молия-иқтисод”. 2006 й. -208 б.
Waiting