В статье приведены методы сушки и обработки осебенно:для
обработки 100 тонного продуктции , каких условиях сушит, сроки сушенние
нужние техники для сушки и обарудование выращенное в Узбекистане плодов
и виноградов.
There is given information about the fruits and especially about the
grapes, types of drainage, mainly the drainage of 100 ton of grapes, the time,
equipment and the using technologies for it.
№ | Author name | position | Name of organisation |
---|---|---|---|
1 | Madaminova Z.T. | NamMTI | |
2 | Muhammadjanova D.B. | NamMTI | |
3 | Xudoyberdiyeva T.. | NamMTI |
№ | Name of reference |
---|---|
1 | Birinchi prezidentimiz I.A.Karimovning 2016 yildagi “Oziq-ovqat va meva sabzavotlar yetishtirish, saqlash va ekisport qilish to’g’risidagi yangi qonunlari va qarorlari. |
2 | X.Bo’riyev, R.Jo’rayev, O. Alimov “ Meva- Sabzavotlarni saqlash va ularga dastlabki ishlov berish” Toshkent 2002 yil |
3 | R.Oripov va boshqalar, Qishloq xo’jalik mahsulotlarini saqlash va qayta ishlash texnologiyasi T., «Mehnat», 1991 |
4 | Internet ma’lumotlari |