Ушбу мақолада помидор занг канасининг лабо-
ратория шароитида турли хил температура ва намликда
бир авлод учун неча кун кетиши ўрганилган бўлиб, занг кана
учун қулай шароит 25-300С ва намлик 30-40 % бўлганда бир
авлоднинг ривожланиши учун 7кун кетиш аниқланган.
Ушбу мақолада помидор занг канасининг лабо-
ратория шароитида турли хил температура ва намликда
бир авлод учун неча кун кетиши ўрганилган бўлиб, занг кана
учун қулай шароит 25-300С ва намлик 30-40 % бўлганда бир
авлоднинг ривожланиши учун 7кун кетиш аниқланган.
№ | Author name | position | Name of organisation |
---|---|---|---|
1 | Muminova R.. | ТошДАУ |
№ | Name of reference |
---|---|
1 | 1. Маматов К.Ш. Ржавчинный клещ на посевах овощныйх куьтур и меры борбы с ним .// Инф. Сообщ. МСХ Узбекистана.-Ташкент: Узинформагропром, 1992 а. –С.3. |
2 | 2. Маматов К.Ш.Биологическая особенности развития ржавчинного клеща томатов (Aculops licopersici Massee) и меры борьбы с ними в условиях Узбекистана: Автореф.дисс...,канд.с/х. наук.-Ташкент:1993.-с.22. |