200

  • Web Address
  • DOI
  • Date of creation in the UzSCI system 06-02-2020
  • Read count 191
  • Date of publication 03-02-2020
  • Main LanguageO'zbek
  • Pages37-38
Tags
English

To preserve fruit vegetables in good quality, it is necessary to know their biological, physiological basis and physical properties.

Tags
Name of reference
1 1. Шаумаров Хикмат Бахрамович, Исломов Сохиб Яхшибекович. “Қишлоқ хўжалик маҳсулотларини сақлаш ва бирламчи қайта ишлаш технологияси”. Ўқув қўлланмаси. Тошкент, 2011 йил.
2 2. Марх А.Т. “Биохимия консервирования плодов и овощей”. М.: Пищевая промышленность, 1973. - 424 с.
3 3. Х.Ч.Бўриев “Мева-узум маҳсулотлари биокимёси ва технологияси”. Т.: 1996 й.
Waiting