530

  • Web Address
  • DOI
  • Date of creation in the UzSCI system 07-02-2020
  • Read count 496
  • Date of publication 03-02-2020
  • Main LanguageO'zbek
  • Pages56-57
Tags
English

The Weeds reduce the productivity of the agricultural cultures, worsen the quality to product. Under average sowing productivity falls on 20-25%, but under strong in general possible not to get the harvests
 

Tags
Русский

Сорные растения снижают урожайность сельскохозяйственных культур, ухудшают качество продукции. При средней засоренности посевов урожайность снижается на 20-25%, а при сильной засоренности вообще можно не получить урожая..

Tags
Name of reference
1 1. Р.Орипов, Н.Халилов.Ўсимликшунослик. Тошкент, 2006. й. 337. б.
2 2. Методические указания по Государственным испытаниям гербицидов на посевах с/х культур. Ташкент, 2007.
3 3. Доспехов Б.А. Методика полевого опыта. Москва, 1985.
4 4. С Турсунов Дала экинлари маҳсулотларини етиштириш технологияси. Тошкент 2013.
5 5. А.Хамидов. “Ўзбекистондаги бегона ўтлар”, Тошкент, 1973 й.
Waiting