371

  • Web Address
  • DOI
  • Date of creation in the UzSCI system10-02-2020
  • Read count320
  • Date of publication02-02-2018
  • Main LanguageO'zbek
  • Pages44-45
Tags
English

This article deals with agrobiological features and the productivity of the Botir Kishmish, Irtishar Kishmish and Sugdiona Kishmish, and suggested for production.

Tags
Author name position Name of organisation
1 Fayziyev J.. қ.х.ф.н. Академик М.Мирзаев номли БУваВИТИ
2 Ochildiyev U.. ассистент ТошДАУ
Name of reference
1 1. Мирзаев М.М., Бороздин Р.Г., Фролов А.И., Джавакянц Ю.М., Табанали А.Х. Ампелография Узбекистана. Издат. "Узбекистан". 1984 г. - с. 163.
2 2. Мирзаев М.М. Физиологические особенности и технология возделывания кишмишных сортов винограда. Ташкент. 2006 г. - с. 21.
3 3. Селекция и сортоизучение плодовых пород винограда в Узбекистане. Т. 1993 г. - с. 83.
Waiting