This article deals with agrobiological features and the productivity of the Botir Kishmish, Irtishar Kishmish and Sugdiona Kishmish, and suggested for production.
№ | Author name | position | Name of organisation |
---|---|---|---|
1 | Fayziyev J.. | қ.х.ф.н. | Академик М.Мирзаев номли БУваВИТИ |
2 | Ochildiyev U.. | ассистент | ТошДАУ |
№ | Name of reference |
---|---|
1 | 1. Мирзаев М.М., Бороздин Р.Г., Фролов А.И., Джавакянц Ю.М., Табанали А.Х. Ампелография Узбекистана. Издат. "Узбекистан". 1984 г. - с. 163. |
2 | 2. Мирзаев М.М. Физиологические особенности и технология возделывания кишмишных сортов винограда. Ташкент. 2006 г. - с. 21. |
3 | 3. Селекция и сортоизучение плодовых пород винограда в Узбекистане. Т. 1993 г. - с. 83. |