304

  • Web Address
  • DOI
  • Date of creation in the UzSCI system 17-03-2020
  • Read count 294
  • Date of publication 07-10-2019
  • Main LanguageO'zbek
  • Pages7
Tags
English

The article studies methods for determining the degree of humidity of the fruit and grain crops in laboratory and industrial conditions, as well as the effect of humidity in storage and on the efficiency of technological processes of processing and quality of products.

Name of reference
1 1. Способы определения влажности зерна. http://hleb-produkt.ru/zerno/1014-sposoby-opredeleniya-vlazhnosti-zerna.html.
2 2. ГОСТ 13586.5-2015 Зерно. Метод определения влажности
3 3. ГОСТ 29143-91 Зерно и зернопродукты. Определение влажности (рабочий контроль- ный метод).
4 4. ГОСТ 29144-91 Зерно и зернопродукты. Определение влажности (базовый контроль-ный метод).
5 5. Проненко В.И., Якирин Р.В. Метрология в промышленности. К.; Техника, 1979.-223 с.
6 6. Пикерстиль А.А. Исследование поточных датчиков влажности; Дис.канд.техн.наук; Одесса, 1965-202 с.
Waiting