386

  • Internet ҳавола
  • DOI
  • UzSCI тизимида яратилган сана 06-10-2020
  • Ўқишлар сони 351
  • Нашр санаси 06-05-2020
  • Мақола тилиRus
  • Саҳифалар сони29-30
Калит сўзлар
English

The work is devoted to the study of the possibility of using promising raw materials for baking - amaranth protein flour, which has a valuable chemical composition, nutritional and biological value. In the course of experimental studies, it was found that the introduction of amaranth flour helps to improve the quality of baking flour and yeast, semi –finished products, nutritional and biological value of bread. 

Калит сўзлар
Ҳавола номи
1 1. Пащенко Л.П. Биотехнологические основы производства хлебобулочных изделий. - М.: Колос, 2002. - 368 с.
2 2. Ключкин В.В. Основные направления переработки и использования пищевых продуктов из семян люпина и амаранта // Хранение и переработка сельхозсырья. 1997. - № 9. - С. 30-33.
3 3. Шмалько Н.А. Разработка технологий хлебобулочных изделий функционального назначения с использованием продуктов переработки семян амаранта автор.дисс. – Краснодар, 2005.
Кутилмоқда