The article examines the innovative potential of an enterprise, which depends on the composition of resources, staff qualifications and the quality of products and services being developed. The most important of these factors are highly qualified personnel who are fully involved in this work and are interested in increasing the efficiency of the enterprise.
№ | Muallifning F.I.Sh. | Lavozimi | Tashkilot nomi |
---|---|---|---|
1 | Shadiyeva G.. | профессор, и.ф.д. | ТошДТУ |
2 | Shanazarova N.. | ассистент | ТошДТУ |
№ | Havola nomi |
---|---|
1 | 1. Рахимова Д. Худойбердиев З., Эшонхўжаев Д. Менежмент. –Т.: Академия, 2003. 94-95 бетлар |
2 | 2. Шарапова, Н.В., Унжакова, Е.А. Проблемы экономики и менеджмента: учебное пособие / Н.В. Шарапова, Е.А. Унжакова. - Екатеринбург, 2017. – 221 с. |
3 | 3. Алексеева М.Б., Ветренко П.П. Анализ инновационной деятельности. Москва, Юрайт, 2016. С. 89-91. |
4 | 4. Мильнер Б.З. Инновационное развитие: Экономика, интелектуалные ресурсы, управление знаниями. Москва, Инфра-М., 2014. С. 351-352. |
5 | 5. Завалишин, К.Э. Управление человеческими ресурсами: конспект лекций / К.Э. Завалишин. - М.: Ритмик, 2014. – 105 с. |