This article is devoted to the different experience on anatomical structure change and accumulation of starch and sugar in the tissue under the influence of phosphor-potassium fertilizer which was applied within the basic dose of N-120, P-90, K-30 at adifferent time (June, July, August) and at a different depth (45 and 20 cm).
№ | Muallifning F.I.Sh. | Lavozimi | Tashkilot nomi |
---|---|---|---|
1 | Gulyamov A.. | assistent | ToshDAU |
2 | Janakova D.. | ToshDAU |
№ | Havola nomi |
---|---|
1 | 1. Джавакянц Ю.М., Горбач В.И. Виноград Узбекистана. – Ташкент, 2001. |
2 | 2. Ключникова Г.Н. Оценка уровня и скорости накопления сахаров в винограде новых сортов на Тамани //Виноград и вино России, 2000.-№3.- С.13-14. |
3 | 3. Мирзаев М.М. Виноградарство предгорно-горной зоны Узбекистана.— Ташкент, 1980. |
4 | 4. Серпуховитина К.А., Худавердов Э.Н., Красильников А.А., Кудряшова В.В., Панежа Ю.В. Новые удобрения для повышения продуктивности виноградников //Виноделие и виноградарство. — Москва, 2006.-№2.-С.38-40. |
5 | 5. Рыбаков А.А., Остроухова С.А. Виноградарство – Ташкент, 1988. |