495

Мақолада табиий ва синтетик озиқ-овқат қўшилмаларининг фойдали ва зарарли хусусиятлари атрофлича таҳлил қилинган.
 

  • Web Address
  • DOI
  • Date of creation in the UzSCI system 13-08-2022
  • Read count 0
  • Date of publication 30-04-2019
  • Main LanguageO'zbek
  • Pages24-26
Ўзбек

Мақолада табиий ва синтетик озиқ-овқат қўшилмаларининг фойдали ва зарарли хусусиятлари атрофлича таҳлил қилинган.
 

Русский

В статье рассматриваются полезные и вредные свойства натуральных и синтетических пищевых добавок.
 

English

The article discusses the useful and harmful properties of natural and synthetic food additives
 

Author name position Name of organisation
1 Asqarov I.. 2 Farpi
2 Sattarova B.. 1 Farpi
3 Jo'rayev A.. 3 Farpi
4 Kirgizov K.. 4 Farpi
Name of reference
1 1. Нечаев А.П., Смирнов Е.В. Пищевые ароматизаторы. // Пищевые ингредиенты (сырье и добавки). – 2000 – № 2.
2 2. Намозов А.Истеъмолчилар манфаатини кўзлаб // Қонун ҳимоясида – 2003. -№3.
3 3. Материалы интернет за 2005-2012 гг. Всего 125 материалов. “Клиническая иммунология” научнопроизводственного внедренческого медицинского центра «Вита-Элин» (региональная некоммерческая организация России, 103009, г. Москва, Романов пер. 2, стр. 1 (ст. м. Библиотека им. Ленина), “Курятина опасна для здоровья”.
4 4. Саттарова Б.Н., Асқаров И.Р., Жўраев А.М. Товуқ гўштининг кимёвий таркибини ўрганиш орқали инсон саломатлигини муҳофаза қилиш. Илмий хабарнома – Андижон. АнДУ. – 2018. -№ 3.
Waiting