When creating high-quality wheat, it is important to study the amount of gluten. Therefore, among the 30 studied varieties and ranges, high varieties of gluten and fertility were selected.
№ | Muallifning F.I.Sh. | Lavozimi | Tashkilot nomi |
---|---|---|---|
1 | Jo'rayev D.T. | қ. х.ф., катта илмий ходим | ДДЭИТИ |
2 | Amanov O.A. | қ.х.ф.д., катта илмий ходим | ДДЭИТИ |
№ | Havola nomi |
---|---|
1 | 1. Аманов А.Селекция и семеноводство пшеницы в Узбекистане // Материалы 1-ой Центрально-Азиатской конференции по пшенице. -Алматы. 2003.-С.3. |
2 | 2. Жўраев М., Р.Сиддиқов, А.Аманов, Т.Ўринбоев, И.Раббимқулов. Буғдой дони сифати ва уни яхшилаш йўллари // “Агро илм” журнали (“Ўзбекистон қишлоқ хўжалиги” журнали илмий иловаси). 2012 йил. -4(24) сон. –Б. 17-18. |
3 | 3. Халилов Н., Бобомирзаев П., Даминов С. Кузги буғдой етиштириш технологиясини шакллантириш шартлари. // “Ўзбекистон қишлоқ хўжалиги” журнали. -1998. -№5. – Б.35-37. |