В данной статье анализируется состояние производства плодоовощной продукции в Республике Узбекистан в последние годы и изложены предложения по решению проблемы уменьшения порчи продуктов.
In this article, the situation of the raising of fruit and vegetables was analysed and opinions were given about the problems of the decreasing of the wastage in the Republic of Uzbekistan,last years.
№ | Muallifning F.I.Sh. | Lavozimi | Tashkilot nomi |
---|---|---|---|
1 | Normaxmatov R.. | профессор | СамИСИ |
2 | Begbutayev A.. | магистрант | СамИСИ |
№ | Havola nomi |
---|---|
1 | 1. 2014 йил 6 июнда Тошкентда бўлиб ўтган “Ўзбекистонда озиқ-овқат дастурини амалга оширишнинг муҳим захиралари” мавзусидаги халқаро конференциянинг очилиш маросимидаги нутқ. “Халқ сўзи” газетаси, 2014 йил 7 июн, №110(6040). |
2 | 2. Ўзбекистон Республикаси Президентининг 2019 йил 29 июлда “Қишлоқ хўжалик маҳсулотларини чуқур қайта ишлаш ва озиқ-овқат саноатини янада ривожлантиришга доир қўшимча чора-тадбирлар тўғрисида”ги қарори. |
3 | 3. Статистический ежегодник регионов Узбекистана. Ташкент, 2018. |