The article provides scientific substantiation of theoretical and methodological aspects of the formation of food industry enterprises to improve production efficiency and competitiveness.
№ | Muallifning F.I.Sh. | Lavozimi | Tashkilot nomi |
---|---|---|---|
1 | Turebekov A.. | таянч докторанти | ЎзФА Қорақалпоғистон бўлими |
№ | Havola nomi |
---|---|
1 | 1. Акромов Э.А. Анализ финансового состояния предприятия. Учебное пособие. ТГЭУ. 2000. |
2 | 2. Абдукаримов И.Т. Молиявий ҳисоботни ўқиш ва таҳлил қилиш йўллари. - Т.: “Иқтисодиёт ва ҳуқуқ дунёси”, 1999. |
3 | 3. Нигмаджанов У.Х. Экономическая теория. Учебник. Под редакцией проф. М.Р. Расулева. IQTISOD - МОЛИЯ. 2010 г. |
4 | 4. Стратегическое управление: регион, город, предприятие / Под ред. Д. С. Львова, А. Г. Гранберга, А. П. Егоршина. Экономика. 2005. |