325

  • Internet havola
  • DOI
  • UzSCI tizimida yaratilgan sana 29-11-2019
  • O'qishlar soni 303
  • Nashr sanasi 09-09-2019
  • Asosiy tilO'zbek
  • Sahifalar115-116
Kalit so'z
English

This article gives information on the chemical composition of bull meat that has differences in genetic origin. There was a significant inter-group difference in the composition of meat in terms of water, protein, and fat.

Kalit so'z
Muallifning F.I.Sh. Lavozimi Tashkilot nomi
1 Mamatov X.. мустақил изланувчи СамВМИ
2 Kaxarov A.. қ.х.ф.д., профессор СамВМИ
Havola nomi
1 Адушинов Д.С., Устимов Е.М. Мясная продуктивность чорно-пестро –голштинского молодняка // Зоотехния. – Москва, 2002. – №4. – С. 21-22.
2 Бельков Г.И., Папин В.А. Пути совершенствования симментальского скота и повышение его мясной продуктивности. – Оренбург: изд. Оренбургского государственного аграрного университета, 2012. – №2. –С. 126-129.
3 Буравов В. и др. Потенциал мясной продуктивности симменталского скота, разводимого на южном Урале // Молочное и мясное скотоводство. – 2011. – №1. – С. 18-19.
Kutilmoqda