Ushbu maqolada oziq ovqat mahsulotlarini ishlab chiqarish korxonasi metrologik ta’minoti ko‘rilgan. Ishlab chiqarishning texnologik jarayonlarini metrologik ta’minotini sifat menejmenti tizimi talablari asosida tahlil qilish. |
В статье рассматрива ется метрологическое обеспече ние предприятии производства пищевой продукции. Проведен анализ метрологического обе спечения технологических про цессов производства продукции на основе требований системы менеджмента качества. |
The article discusses the metrological support of the food production enterprise. The analysis of metrological support of technological processes of production based on the requirements of the quality management system is carried out. |
Ushbu maqolada oziq ovqat mahsulotlarini ishlab chiqarish korxonasi metrologik ta’minoti ko‘rilgan. Ishlab chiqarishning texnologik jarayonlarini metrologik ta’minotini sifat menejmenti tizimi talablari asosida tahlil qilish. |
В статье рассматрива ется метрологическое обеспече ние предприятии производства пищевой продукции. Проведен анализ метрологического обе спечения технологических про цессов производства продукции на основе требований системы менеджмента качества. |
The article discusses the metrological support of the food production enterprise. The analysis of metrological support of technological processes of production based on the requirements of the quality management system is carried out. |
№ | Muallifning F.I.Sh. | Lavozimi | Tashkilot nomi |
---|---|---|---|
1 | Bekmurotov C.. | “Metrologiya, texnik jihatdan tartibga solish, standartlashtirish va sertifi katlashtirish” kafedrasi dotsenti | TDTU |
2 | Omanov O.. | davlat muassasasi, 1-toifali mutaxassisi | «O‘zbekiston milliy metrologiya instituti» |
3 | Axmedov M.. | “Metrologiya, texnik jihatdan tartibga solish, standartlashtirish va sertifi katlashtirish” kafedrasi laboratoriyasi mudiri | TDTU |
№ | Havola nomi |
---|---|
1 | 1. O‘zDSt ISO 9001:2015 Сифат менежменти тизими. Талаблар. 2. O‘zDSt 8.002:2002 ГСИ РУз. Метрологический контроль и надзор. Основные положения. 3. Корсаков М.Н., Ребрин Ю.И., Федосова Т.В., Макареня Т.А., Шевченко И.К. и др. Система управления предприятием. Под ред. М.А.Боровской. - Таганрог: ТТИ ЮФУ, 2008. - 440с. 4. Демиденко А.А., Демиденко И.А. Уровень качества и его технико-экономическая оптимизация – Изд-во вузов. - Машиностроение, - 1995. - № 7,8,9 |